Over ons

Wij van Lammes Automotive zijn een familiebedrijf die gespecialiseerd is in het in en verkopen van occasions, zowel personen als bedrijfsauto's. Ons doel is altijd om nette, jonge, eerlijke auto's met historie te vinden voor onze klanten. Wij hebben een mooie showroom in Andijk, Noord-Holland waar onze voorraad vrijblijvend te zien valt. Tevens voltooien wij graag zoekopdrachten voor onze klanten, bent u specifiek opzoek naar een jonge eerlijke auto dan gaan wij opzoek binnen ons grote netwerk.

Service en garantie staat bij ons op nummer 1. Wij zijn zoals al eerder genoemd een familiebedrijf waar u een klant bent en geen nummer. Onze auto's worden dan ook geleverd met garantie, onze prijzen zijn ook inclusief garantie en afleverkosten. U weet dus direct waar u aan toe bent zonder verassingen achteraf. Wij hebben een mooie samenwerking met Autotrust waardoor wij onze jonge auto's kunnen aanbieden met hun garantie pakketten erbij. Standaard 12 maanden, wilt u hier meer over weten neem gerust contact op voor meer informatie.

Financieren of Leasen, wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. Wij werken daarom nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen. Zij kunnen u als toekomstige eigenaar/ eigenaresse het beste adviseren voor de een passende lease- of financieringsvorm. Dit is zowel mogelijk voor particulieren als bedrijven. Kom gerust langs in onze showroom voor vrijblijvend advies.

Vind gemakkelijk en snel wat u zoekt binnen onze voorraad.

Occasions

Bekijk voorraad

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op

Uw nieuwe auto financieren

Meer informatie